LOUNAS VKO 19
MAANANTAI
Tomaatti-basilikakeitto L,G
Kermaista chili-härkä pastaa, mozzarellaa ja rucolaa L
Tandoori-jogurttimarinoituja kanan reisipaloja ja kurkkuraitaa L,G
Ylikypsää porsaan niskapaistia ja smetana-sipulikastiketta L,G
Uuniperunaa ja kylmäsavulohitäytettä L,G
Paistettua varhaiskaalia, punasipulia, kukkakaalia ja babypinaattia M,G
Jälkiruokalajitelma L(G)
TIISTAI
Kermainen parsakeitto L,G
Savuporokiusausta ja kuusamon savujuustoa L,G
Paahdettua kanan rintaa ja fenkoli-voikastiketta L,G
Ylikypsää härän briskettiä ja burgundinkastiketta L,G
Bataatti-perunamuusia L,G
Hunajapaahdettuja uunijuureksia M,G
Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta L
KESKIVIIKKO
Maapähkinävoi-juureskeitto L,G
Vuohenjuusto-tomaattipastaa, kirsikkatomaatteja ja rucolaa VL
Piri piri-marinoituja kanan koipinuijia ja ranch-kermaviiliä L,G
Teriyakikastikkeella glaseerattua porsaankylkeä M,G
Friteerattuja lohkoperunoita ja yrttiöljyä M,G
Soijamarinoitua kesäkurpitsaa, limeä ja seesemia M,G
Mangorahkaa ja passionmelbaa L,G
TORSTAI
Helatorstai, ei lounasta!
PERJANTAI
Vuohenjuusto-kurpitsakeitto VL,G
Kolmen juuston pastaa, rucolaa ja basilikaöljyä L
Paistettuja porsaan lehtipihvejä ja bearnaisemaustevoita L,G
Paahdettua kanan sisäfilettä ja chili-hollandaisea L,G
Paahdettua varhaisperunaa ja tryffelimajoneesia M,G
Kukkakaaliwingssejä ja auracremeä L,G
Kolmosen suklaakakkua ja mariannecremeä L,G